Background

+381 64 1147875 rajalrakija@gmail.com

Kvalitet i sertifikati

Kvalitet

Kvalitet naših proizvoda je strogo kontrolisan od strane nadležnog resornog ministarstva, shodno pozitivnim zakonskim propisima, odnosno Zakonu o bezbednosti hrane, Zakonu o vinu i rakiji i Pravilniku o kategorijama, kvalitetu i deklarisanju rakija i drugih alkoholnih pica,o čemu svedoče mnogobrojni sertifikati i potvrde,izdati od nadležnih institucija i akreditovanih laboratorija.

Dobar imidž kompanije RAJAL DISTILLERY posledica je jasnog identiteta, kvalitetnog rada i dobrih međuljudskih odnosa. Stalno unapređujući svoja znanja, primenjujući nove tehnologije i savremene načine organizacije RAJAL DISTILLERY dostiže vrhunski kvalitet proizvodnje. O tome svedoči IFS Food standard sertifikovan od strane ISA CERT-a. Ispunjavanjem zahteva ovog standarda potvrđena je usmerenost kompanije na ostvarivanje zahteva kupaca i potrošača, kao i orijentisanost ka stalnom unapređenju kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Takođe, u toku je uvodjenje sertifikata HACCP sistema čime se garantuje primena dobre proizvođačke i higijenske prakse u proizvodnom procesu.

U cilju praćenja novih trendova preradjivačke industrije i sa željom da svojim potrošačima ponudi vrhunske proizvode, kompanija RAJAL DISTILLERY je kupovinom novih linija za proizvodnju, upotpunila asortiman proizvoda iz grupe LIKERA od voća.

Poslovna politika RAJAL DISTILLERY je proizvodnja visoko kvalitetnih i aromatičnih alkoholnih pića uz korišćenje sopstvene tehnologije, tradicije, recepture i znanja, modernizacija i racionalizacija u svim oblastima poslovanja kao i preduzimanje mera za očuvanje životne sredine.

Analize i sertifikati

Kontakt

Informacije i prodaja:

+381 64 1147875

+381 64 2339564

+381 63 7319158

+381 21 790088

Sivč Jovgena bb, 21460 Vrbas, Srbija

rajalrakija@gmail.com

Pošaljite nam poruku!